01 Workshop Outline

Min.

Time

Activity

30 min.

8:00 - 8:30

Set-up

 

30 min.

8:30 - 9:00

Registration, breakfast--facilitators should mingle with the participants during this time

 

10 min.

9:00 - 9:10

£ Stacy gives intro

 

5 min.

9:10 - 9:15

£ Go around the room and have everyone state their name and department

 

15 min.

9:15 - 9:30

£ DIVERSITY LIFELINE ACTIVITY

 

10 min.

9:30 - 9:40

£ OED INTRO--PowerPoints

 

5 min.

9:40 - 9:45

£ PROGRAMS IN OED--PowerPoints

 

35 min.

9:45 - 10:20

£ SCENARIOS ACTIVITY

 

10 min.

10:20 - 10:30

£ BREAK

 

5 min.

10:30 - 10:35

£ DOOR PRIZES

 

10 min.

10:35 - 10:45

£ BECOMING AN ALLY--PowerPoints

 

5 min.

10:45 - 10:50

£ WHAT YOU CAN DO--PowerPoints

 

15 min.

10:50 - 11:05

£ CHECKLIST FOR ASSESSING INCLUSIVENESS followed by Action Steps slide

 

10 min.

11:05 - 11:15

£ NEXT STEPS ACTIVITY

 

5 min.

11:15 - 11:20

£ Q&A AND CLOSING--OED

 

10 min.

11:20 - 11:30

£ FINAL CLOSING--OHR

 

 

About this Archive

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.